Nieuws


Een nieuw jaar een nieuwe site.

 

2018 is aangebroken , een mooi moment om de website een facelift  te geven. En in de tijd van goede voornemens ga we proberen om de nieuwe site ook weer actueel te houden. Dus kijk een rustig rond en .....

Iedereen een gezond, sportief en een succesvol 2018


Samen werking  El Tore Tandem Team

 

Vanaf heden gaat Aldo samen werken met El Toro Tandem Team. deze samenwerking is voor Aldo weer een nieuwe stap als tandem piloot. Roel is een is een jonge stoker die 'het vak' van wielrennen nog moet leren. 

 

Roel was 12 jaar toen geconstateerd werd dat een tumor in zijn hoofd de oorzaak was van zijn afnemend zicht. De tumor werd succesvol verwijderd, maar Roel zag nog maar voor 4%. Het leven van de sportieve scholier nam daardoor een heel andere wending. Voetballen op een groot veld bleek niet meer mogelijk, maar het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse en het fietsen van de Alpe d’HuZes wel. Tijdens een zomerkamp kwam hij in aanraking met meerdere sporten die afgestemd waren op mensen met een visuele beperking. Vooral tandemwielrennen lag hem wel. En daar heeft hij nu goede ontwikkeling in gedaan en hij is klaar voor een volgende stap vooruit. En daar in wil Aldo hem graag gaan helpen.